Post by bigbayderscavi on Mar 15, 2022 5:55:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla puan ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Android 10 çalıştıran galaksi notu 10'da piyasaya sürülmedi, bu nedenle geri ödeme istemek zorunda kaldı. Gerçek bir utanç.
બ્લોકી કાર ટાંકી, ઓનલાઇન ઍક્શન suw
BENİ HESAP AÇMAYA ZORLAMAYI DURDURUN SUNUCUSUNUZ ARTIK ÇALIŞMADIĞINDAN ÖDEDİĞİM OYUNU OYNAYAMIYORUM
Çalışırken harikaydı. Oyun birdenbire artık açılmıyor. sadece bir hata veya düzeltilmesi gereken bir şey olmalı.
Telefonumda oynamama izin vermiyor, tek gördüğüm şirket tanıtımları ve sonra sürekli donuyor lütfen bunu düzeltin!!!
Hızlı kaydetmenin düzgün şekilde yüklenmesine izin vermez. DOOM 2 OLDUĞU GİBİ Android 8.1.0.
Korkunç kontroller onu neredeyse oynanamaz hale getiriyor. Söylenecek başka bir şey yok, oyun orijinali gibi harika görünüyor ama kontroller gerçekten çok kötü.
Hafta hala oynayamıyor. DRM sayesinde parasını ödediğim bir oyunu oynayamıyorum. Bethesda'ya bir kez daha teşekkürler, beni hayal kırıklığına uğrattınız. #76asla unutma #bugsfordays
Kontrolleri beğenmedim. Çok hayal kırıklığı ve para kaybı.
Kontroller! Dönmek için ekranı kaydırmak gerçekten eğlenceli değil. Kolay ateş edemez ve yönlendiremez.
satın aldı ve kurdu. rastgele bir giriş yapmadan bir DOS oyunu oynayamadı. 20 yıl öncesine ait tek oyunculu bir oyun. Sahip olduğum ve 100x üzerinde oynadığım bir oyun için neden başka bir hesaba ihtiyacım var? kaldırıldı ve geri ödendi.
DOOM Action jaw
gamevice ve diğerleri gibi denetleyicilerin desteklenmemesi inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradı
DOOM Aksi ojx
Oyun iyi oynuyor ama kayıtlı oyunumu yükleyemiyorum, ilerlememi yüklemeyi seçtiğim anda oyun donuyor ve her oynamak istediğimde yeni bir oyuna başlamam gerekiyor. Lütfen bunu düzeltin
İyi çalışan büyük bir sadık liman. Çevrimdışı oynayabilmek, bu klasiği oynayabilmek için nadir ve hoş geldiniz bir yöndür.
Bu Doom, o kadar karışıklık yok. Soldaki etkileşim düğmesinin biraz elverişsiz olması nedeniyle dokunmatik kontrolleri özelleştirmenin bir yolunu istiyorum.
Önceki, olumlu incelememi altında bulabilirsiniz... Güncellemeden beri, her yüklemeye çalıştığımda oyun çöküyor... Bu DOOM, iyi görünüyor, iyi hissettiriyor, sorunsuz çalışıyor. Grafik cilalı, oyun hala eğlenceli ve devam ediyor... Ortam, hız, koşuşturma hala orada. Harika ve Bethesda'nın android için de harika bir şeyler yapmaya başlamasına sevindim. Aptal mobil oyunlardan hoşlanmam ama mobil cihazımdaki PC bağlantı noktalarına erişmeyi seviyorum... Daha fazlasını istiyoruz!
Oyun harikaydı ama önbelleği ve verileri sildiğimde siyah ekranda kalıyor ve başlamıyor ne yapacağımı bilmiyorum ve gerçekten tekrar oynamak istiyorum
Özellikle bir denetleyici bağladığınızda iyi oynuyor. Kaydetme özelliği işe yarıyor sanırım ama kaydedilmiş oyunları yüklerken iyi şanslar. Şimdiye kadar kayıtlı bir oyunu hiç yükleyemedim, bu yüzden katı kuralları sadece sanırım.İyi görünüyor ve sorunsuz çalışıyor, ancak kontrollere uyum sağlamak imkansız. Ateş düğmesi küçük ve seçenek yok. Çoğu zaman çekim yapmıyorsunuz ve kamerayı ve karakteri kontrol etmek sinir bozucu oluyor. Bunu söylediğim için üzgünüm ama sonunda kaldırmayı başardım.
orijinali gibi ve xbox one kontrol cihazımı telefona bluetooth ile bağlayabilir ve böyle oynatabilirim, gerçekten zevk alıyorum
Kayıtlar yüklenemiyor. Görünüyor, sesler ve harika oynuyor! Ancak keşke satın almadan önce yorumları okusaydım. Bu sorunun bir sonraki güncellemede çözüldüğünü ve hızlı bir şekilde gerçekleştiğini belirtmek isterim.
Clunky dokunmatik kontroller. Amaç/yön için sol başparmak kullanın. Hareket için sağ başparmak. Ateş için sol indeks. Ateş düğmesiyle çakışabileceğinden sol baş parmağınızı bırakmamaya çalışın. Bu bağlantı noktasıyla UV tabanca başlangıcında dokunma ile 1-3 bölümleri tamamladım. İleriye dönük dövüş stili risklidir; silah değiştirmek için, bazen savaştan ayrılmanız ve silah tekerleği sorunsuz bir şekilde silahı etkinleştirmediği/seçmediği için geçiş yapmak için önceki bir odaya gitmeniz gerekebilir. Betheseda/Nerve'in sorunları çözmesini umuyoruz.
Bu oyunun tüm bethesda portlarında bir mikro gecikme var. Ancak PC'de fark etmedim. Bunun bu oyunu oynamak için benim kesin yolum olmasını çok isterdim ama GZDoom hala pastayı alıyor. Üzgünüm Bethesda
Bu klasik oyunu seviyorum, sadece aynı aşamaları oynayarak eğlenceli olmak için daha fazla seviye eklenebilir.
PC'de oynamayı daha çok seviyorum. Bir telefonda FPS oynamaya alışabileceğimden emin değilim.
Tüm Yıl Google Store'a Eklenen En İyi Oyun. Klasik 1. Kişi Nişancı oyunlarına gelince... DOOM Baby!!! Sevilmeyecek ne var?
Kontroller bunu mahvediyor. Oyun güzel görünüyor, kulağa hoş geliyor ve sorunsuz çalışıyor (Not 9). Ancak, şeyi elinize aldığınız an, bu korkunç bir deneyim. Dönmek garip ve aslında düşmanları doğru şekilde hedeflemeyi başarmak başlı başına bir proje. Temiz kontrollerle, bu, telefonunuzda olması gereken harika bir oyun olurdu. Olduğu gibi, bunun yerine GBA portunu oynamayı tercih ederim.
Tamam, gamepad'e girdin ama silah çarkı tıkalı
Fiyatına değer, hatta kontrolör uyumlu! Harika!
ateş düğmesini bile bulamıyorum
Kötü kontrollerle gölgelenen harika oyun Hepimizin bildiği ve sevdiği kıyamet. Neden bir oturum açmaya ihtiyacı olduğunu anlamıyorum. Asıl sorun korkunç kontroller. Kötü adamlar tarafından vuruluyorum çünkü onları zamanında vuramıyorum. Git en azından kullanılabilir olan eski ios portuna bak.
çalışmayı durdurana kadar harikaydı...
Motorola Moto G8'de çalışmıyor.
Aslında bir chromebook'ta oynayamıyorum çünkü çalışmak için ok tuşlarıma ihtiyacım var (daha önce bir fareyle doom oynamadım), bu yüzden oyun benim için kullanılamaz. Bu talihsizlik - Bunun seçenekler menüsüne eklenebileceğini hissediyorum.
Hesap oluşturmama izin vermiyor. oyunu oynayamıyorum
Bir Bluetooth denetleyicisi ile çalışır... ateş düğmesi dışında.
Hata 14304. Tamamen kabul edilemez.